Reikikurs

Reiki er en japansk teknikk for stressreduksjon og avslapping som også fremmer helbredelse av en sliten kropp. Reiki utføres ved “legging av hender” og er basert på ideen om at en usett “livskraft energi” strømmer gjennom oss og er det som får oss til å leve. Hvis ens livskraft energi er lav, er man mer sannsynlig å bli syk eller føle stress, og hvis den er høy, er vi bedre i stand til å være lykkelig og sunn.

Ordet Reiki er sammensatt av to japanske ord – Rei som betyr “Guds visdom eller høyere kraft” og Ki som er “livskraft energi”. Så Reiki er faktisk “åndelig styrt livskraft”. En behandling føles som en fantastisk glødende stråling flyter gjennom og rundt deg. Reiki behandler hele personen, inkludert kropp, følelser, sinn og ånd, og skaper mange gunstige effekter som inkluderer avslapning og følelser av fred, sikkerhet og velvære. Mange har rapportert mirakuløse resultater etter å ha blitt behandlet av en Reiki-utøver.

Reiki er en enkel, naturlig og sikker metode for åndelig helbredelse og selvforbedring som alle kan bruke. Reiki har vist seg å hjelpe mot nesten alle kjente sykdommer og plager, og har alltid en gunstig effekt. Reiki fungerer også sammen med alle andre medisinske eller terapeutiske teknikker for å lindre bivirkninger og fremme utvinning av de ulike behandlingene.

Selv om Reiki er en relativ enkel teknikk å lære, er evnen til å bruke Reiki ikke undervist i vanlig forstand, men overføres til studenten under en Reiki-klasse. Denne evnen går videre fra Reiki-mesteren og gjør det mulig for studenten å få tak i en ubegrenset tilførsel av “livskraft energi” slik at de kan forbedre sin egen helse og forbedre sin livskvalitet. Bruken av Reiki er ikke avhengig av ens intellektuelle kapasitet eller åndelig utvikling og er derfor tilgjengelig for alle. Reiki har blitt lært til tusenvis av mennesker i alle aldre og bakgrunner.

Reiki er ikke en religion

Mens Reiki er åndelig å finne i naturen, er det ikke en religion. Det har ingen dogma, og det er ingenting man må tro på for å kunne lære og bruke Reiki. Faktisk er Reiki ikke avhengig av noen som helst tro, det er helt opp til personen selv om de tror Reiki fungerer eller ikke. Siden Reiki kommer fra Gud, finner mange mennesker at bruk av Reiki gir dem en sterkere kontakt med sin egen religion enn det de får ved å bare ha et intellektuelt konsept av religionen sin.

Mens Reiki ikke er en religion, er det fortsatt viktig å leve og handle på en måte som fremmer harmoni med andre. Mikao Usui, grunnleggeren av Reiki systemet for naturlig helbredelse, anbefalte at man utøver visse enkle etiske idealer for å fremme fred og harmoni i livet sitt og miljøet rundt seg. Disse etiske idealene vil fungere universelt på tvers av alle kulturer og religioner. Under en meditasjon flere år etter å ha utviklet Reiki bestemte Mikao Usui seg for å legge Reiki idealer til praktiseringen av Reiki. Idealene kom delvis fra de fem prinsippene til Meiji keiseren av Japan, som Mikao Usui beundret. Idealene ble utviklet for å legge til åndelig balanse til Reiki. Deres formål er å hjelpe folk innse at skal man helbrede sin kropp og ånd, må man gjøre et bevisst valg og bestemme seg for å forbedre seg. Dette er en nødvendig del av Reiki, og ønsker man å få mest mulig ut av teknikken må man være genuint opptatt av å forbedre kropp og sinn. For at Reiki-helbredende energier skal ha varige resultater, må utøvere ta ansvar for sin egen helbredelse og ta en aktiv rolle i den. Vi anbefaler alle som søker mer balanse i eget liv å delta på et Reiki kurs. Er troen og ønsket om et mer balansert liv til stede, kan Reiki være nettopp det du søker.

© 2021 Artofhealing-no | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.
Privacy Policy