Munay-ki

Profetene i det gamle Sør-Amerika snakker om en periode med stor forvandling og forutsa at et nytt menneske ville komme på planeten. Dette skulle være personer av visdom og kraft som lever fri for frykt og vil leve i ett med naturen og kroppen.

Munit-Ki-ritualene forvandler og oppgraderer ditt lysende energifelt. Det er energiske overføringer som helbreder fortidens sår, og sørger for at det du har arvet av karma og genetikk lever i harmoni. Munit-Ki-ritualene vil reforme din DNA slik at du kan vokse som menneske, skape deg en ny kropp som eldres bedre, helbreder og dør annerledes.

Munay-Ki er en serie med ni ritualer basert på praksisen til Q’ero shamans av Peru, som antropolog Alberto Villoldo lærte om på sine reiser. “Munay” i Quechua betyr “kjærlighet og vilje” sammen med “ki” fra det kinesiske ordet for energi. Samlet kan man si det betyr kjærlighetens energi. Munay-Ki er en moderne form av ritualene Q’ero shamans av Peru utfrøte. De siste ti årene har fire Q’ero shamaner reist over store deler av USA for å lære medmennesker om Minit-Ki og hvordan man skal utføre og motta ritualene fra de gamle sjamanene. Disse sjamanene, som er valgt ut for å undervise i Munay-Ki, er spesielt utvalgt av de eldste sjamanene i Peru. I følge de gamle skrifter må man gå i lære i seks år før man kan undervise i Munay-Ki.

Opprinnelse

Alberto Villoldo lærte og studerte ritualene til Inca-sjamanene med en rekke mentorer over en årrekke mens han bodde hos dem i Andesfjellene i Peru. Som han beskriver i sin bok, “Shaman Healer Sage”, reiste han i over ti år med sin første mentor Don Antonio Morales gjennom Andes og Amazonas for å akkumulere og forstå den sjamanske kunnskapen, og lære om disse folkene og deres ritualer. På sine reiser samlet Dr. Villoldo all informasjon og kunnskap han kunne om Munay-Ki. Alt sammen ble forklart i detalj i en bokserie, og etter over ti år fikk Alberto Villoldo også tillatelse til å undervise og praktisere det han hadde lært. Flere av Munay-Ki-ritualene som brukes i dag utføres nøyaktig slik de har vært utført i mange tusen år. For eksempel har Munay-Ki Day Keeper og Wisdom Keeper ritualene aner som går mer enn 30.000 år tilbake i tid.

Villoldo skriver at ritualene stammer fra Indus-dalen og ble ført til Sør-Amerika av de første medisinmennene og kvinnene som krysset Beringstredet fra Sibir under istiden for 30.000 år siden. Disse medisinmennene og kvinnene var kjent som Laikas, eller “De som holder den gamle jorden i seg”. Munay-Ki-ritualene er ritualer ment å hjelpe personen som utfører dem til å bli en person av visdom og makt. Munay-Ki vil hjelpe deg komme i kontakt med dine egne healere fra fortiden, disse vil kunne hjelpe deg i din personlige forvandling, og vekke helbredende kraft slik at alle du berører er velsignet. Du får tilgang til enorm åndelig hjelp, gamle healere som hjelper å helbrede sårene fra fortiden og den karma du har arvet fra dine forfedre.

Lysfelt

Fem energibånd er vevd inn i ditt lysfelt (LEF) for beskyttelse. De fungerer som filtre, bryter ned eventuelle negative energier som kommer mot deg via en av de de fem elementene, jord, luft, flamme, vann og lys. Lysfeltet ditt vil beskytte deg slik at energiene ikke gjøre deg syk og ubalansert.

Kritikere

Enkelte hevder at den nye moderne Munay-Ki ikke har noe forhold til Q’ero shaman. Kritikere hevder at Dr. Villoldo har utnyttet Q’ero bare for å tjene penger. Hans ‘Four Winds Society’ har blitt veldig populært i USA, men er ikke uten kontrovers. Men for hver kritiker er det mange hundre mennesker som har funnet hjelp i Munay-Ki og fått et bedre og mer balansert liv.

© 2021 Artofhealing-no | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.
Privacy Policy