Mediumkurs

Enten man refererer til seg selv som et psykisk medium, åndelig medium, intuitivt medium eller en annen lignende tittel, snakker man om det samme. Alle medium uansett tittel har evnen til å snakke med ånder i etterlivet. Om noen referer til seg selv som et synsk medium er det dog viktig å skille mellom synske, og medium. En synsk person ser på energien til mennesker og ved å føle, samt vurdere elementer av fortid, nåtid og fremtid. Medier tar det et skritt videre. Et medium bruker hans eller hennes psykiske eller intuitive evner til å se de siste, nåværende og fremtidige hendelsene til en person ved å kontakte energien til åndene rundt personen. Dette betyr at medier stoler på tilstedeværelsen av ikke-fysisk energi utenfor seg selv.

Hvordan bli et medium

Ikke alle kan bli et medium, men det er trolig mange som har egenskaper de ikke er oppmerksom på selv. Å bli et medium krever kvaliteter som integritet, utholdenhet, moral og fremfor alt medfølelse for andre mennesker. Medium er mennesker som har en spesiell gave som gjør at ånder kan gi meldinger fra etterlivet. Han eller hun er koblingen mellom de to verdenene og gjennom telepati kommuniserer med mennesker som har gått bort. Formålet med et medium er å bevise at den menneskelige personligheten også eksisterer etter at et menneske har forlatt denne verden. Et medium kan være til stor hjelp for de etterlatte i deres tid av sorg og tap.

Et dyktig medium vil kunne finne nok informasjon til å tilfredsstille alle spørsmål et familiemedlem eller venn måtte ønske svar på etter at deres familiemedlem, venn eller kjære har forlatt jorden. Mediet kan gi en nøyaktig fysisk beskrivelse av den avdøde, deres arbeid, anekdoter fra deres jordiske liv, hvilken sykdom de døde av, og så videre. Bare når identiteten til ånden er klart etablert, skal mediet gi ytterligere bevis på fortidsminner og opp til nåværende hendelser. Et mediet kan i tillegg gi ekstra detaljer som informasjon om hobbyer og særegenheter som kan bidra til å bevise personligheten til den avdøde.

Synsk eller medium

Det er viktig å skille mellom å bli et medium eller synsk rådgiver. En synsk person er en som har ekstrasensorisk oppfatning, også kjent som ESP eller en sjette sans. Disse personene benytter seg ofte av telepati, klarsynthet, og noen ganger psykokinesis. Selv om et medium vil ha de samme gavene, har ikke den synske personen muligheten til å gi verifiserbar informasjon om den avdøde. En med synske evner er i stand til å “fornemme” på et materielt nivå, men er ikke i stand til å kontakte åndenes verden. Det er det kun et medium som kan klare.

De gavene som et menneske trenger for å kunne operere som synsk eller medium er ikke så uvanlige som man kanskje tror. Vi er alle sammen synsk til en viss grad, vi har alle en naturlig intuitet eller sjette sans. For å utvikle mediumistiske krefter er det nødvendig å først utvikle de synske kreftene man besitter. Det å skulle utvikle sin gave til en slik grad at man kan hjelpe andre krever at man får hjelp av andre medium. Her snakker vi om gaver enkelte mennesker har blitt gitt, og er du en av de heldige vil det være en stor skam om du ikke lærer deg å bruke dem. Ved å delta på en nybegynnerkurs for synske og medier, vil du få all den hjelpen du trenger for å avklare om gaven er sterk nok i deg også.

© 2021 Artofhealing-no | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.
Privacy Policy