Frekvensterapi

Frekvensbehandling regenererer svekket immunforsvar som ikke er i stand til å bekjempe bakterier, sopp, virus og parasitter, og brukes også ofte til å undertrykke kreft. Ved bruk av den mest avanserte teknologien vi har tilgjengelig i dag, er frekvensterapi dedikert til å hjelpe folk med å gjenopprette helsen og for å hindre unødvendig skader.

Healing med frekvenser utføres gjennom to ulike stadier for å oppnå best mulig resultatet. Den første delen inkluderer frekvenser for å skanne kroppen, noe som hjelper oss med å oppdage anomalier i funksjoner av ulike organer og andre kroppsdeler. Den andre delen består av målrettet helbredelse, igjen, ved hjelp av frekvenser, men denne gangen utført med en enhet kalt en Plasma Generator. Frekvenskroppsskanning vil avgjøre kroppens nåværende tilstand, samt mulig forekomst av patoger, mikroorganismer etc. På mindre enn 20 minutter kan behandlingen avgjøre hvordan personens organer fungerer, og om de opererer på optimalt energinivå. I tillegg vil man kunne finne den virkelige årsaken til at de eventuelt ikke gjør det. Man kan også avgjøre om det er overvekst av bakterier, virus eller parasitter, og mye mye mer. Med frekvensterapi kan man effektivt ødelegge virus, bakterier eller parasitter, og behandlingen kan øke energifrekvensen til et organ til sin optimale vibrasjonshastighet. . 

Hvordan fungerer frekvensterapi?

Alt levende materiale består av molekyler av forskjellige mineraler. Molekylene er sammensatt av atomer, som består av kjerner, protoner og elektroner. Vi kan kort sagt si at elektronene produserer strøm. Derfor er alt materie sammensatt av elektrisitet. Bakterielle kolonier, salmonella eller virus, for eksempel, vibrerer alle ved en meget spesifikk frekvens. Med andre ord har disse koloniene sin egen elektromagnetiske signatur som den kan identifiseres. Harmonisk frekvens, det fysiske prinsippet i lovene om elektromagnetisme, gjør det mulig for oss å ødelegge mikroorganismenes kolonier ved å vende deres egen frekvens til en mye større intensitet. Dermed blir virus, bakterier og parasitter ødelagt når man målrettet behandler dem med en høy dose av deres egen harmoniske frekvens produsert ved hjelp av en Plasma Generator. Det beste med disse frekvensene er at de rettes utelukkende mot de “uønskede” områdene, slik at alle andre organer og omgivelsene forblir trygge og intakte.

For å gjøre den totale behandlingen vellykket, er det nødvendig å ha riktig diagnose, og at man regelmessig anvender terapi og følger alle ytterligere anbefalinger relatert til sykdommen. Likeså er det viktig at man følger alle anbefalinger fra terapeuten også. Etter behandlingen er det obligatorisk å utføre kontrolldiagnostikk relatert til den primære årsaken. Andre parametere for sjekke om terapien har vært en suksessen blir også sjekket.

Stabilisering

Stabilisering er perioden etter at behandlingen av pasientet er avsluttet. Det er en periode hvor de fysiske og psykosomatiske komponentene etter fjerning av årsaken til sykdommen justerer seg selv. Perioden for justering avhenger av klientens tilstand før behandling, og hans eller hennes alder og vilje til å endre sine daglige vaner.

Psyke

Mange ganger kan pasienter fortsette å føle symptomene på sykdommer etter å ha blitt helbredet, selv om ingen diagnostisk parameter bekrefter det. Dette skjer fordi minnet i vårt  limbiske system er basert på kjemiske prosesser og elektriske stimuleringer, og følelser øker ofte opplevelsen. Derfor blir enda større betydning gitt til visse symptomer. Det er derfor ofte nødvendig etter hver terapeutisk prosedyre og behandling av problemene på det fysiske nivå, at pasienten begynner å endre mønstre og vaner og det psykologiske (bevisste og underbevisste) nivået.

Frekvensbehandling benytter seg av en av de mest innovative og avanserte teknologien kjent for mennesket. Det er en banebrytende måte å behandle en sykdom på, men det er ingen vidunderkur. Behandlingen krever mye av pasienten, men behandlingen har også gitt nytt håp mennesker som ikke har flere medisinske behandlinger igjen å prøve.

© 2021 Artofhealing-no | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.
Privacy Policy