Dyrehealing

Alle dyr, uansett om det er kjæledyr, husdyr eller de lever fritt i naturen, er intuitive for reiki-helbredelse. Reiki-healing kan hjelpe dyr med helbredelse av ulike skader, sykdommer og mentale forstyrrelser. Har du et dyr i livet ditt som har fysiske plager eller bare ikke virker til å være seg selv, kan tiden være inne for å prøve ut reiki-healing. Alle dyr er mottakelig for energi som kan hjelpe dem helbrede skader eller hjelpe dem å slappe av slik at kroppen deres kan helbrede seg selv. Det er viktig å poengtere at reiki aldri forårsaker ubehag, smerte eller nød. Dyret helbreder seg selv, personen som hjelper er bare en kanal for den helbredende energien.

Reiki-helbredelse kan brukes sammen med veterinærbehandling da den ikke på noen måte forstyrrer behandlingen, men kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Reiki kan også sørge for å redusere stressnivået hos et sykt dyr og dermed lette hvilken som helst smerte dyret lider av. Reiki-healing kan også brukes når et dyr er døende. Reiki hjelper dem til å roe seg ned og forbereder dem på deres reise til åndenes verden. Når reiki er gjort for et døende dyr, kan eieren også dra nytte av å se hvor rolig og fredelig deres kjære kjæledyr blir, og det kan i mange tilfeller lette deres sorg og tap.

Hva er reiki?

Reiki stammer fra en gammel tro på tradisjonell kinesisk medisin om at alle fysiske legemer har en livskraft, eller “chi”, som strømmer rundt oss langs våre energibaner som kalles meridianer, med energisenter på forskjellige punkter kalt chakraer. Hvert chakra, eller energisenter, er ansvarlig for visse kroppssystemer og kroppsområder og kan også knyttes til bestemte følelser. Noen ganger, på grunn av følelsesmessig opprør eller fysiske traumer, blir chakraer blokkert eller trist, og strømmen av energi kan ikke komme igjennom. Kommer våre chakra i ubalanse vil det igjen kunne føre til følelsesmessige eller fysiske traumer. Reiki er universell energi som utøveren kanaliserer gjennom seg selv og ut til mottakeren gjennom hendene. Denne energien blir da brukt av mottakeren til å balansere chakraene og dermed frigjøres blokkeringer, og legemet kan helbrede seg naturlig på alle nivåer.

Er healing alltid den beste løsningen?

Et dyr vil alltid fortelle deg når reiki ikke hjelper dem. Et dyr vil alltid instinktivt tiltrekkes av en healer de føler kan hjelpe dem. Om du føler ditt dyr kan ha godt av healing er det viktig at du ikke presser dyret. Det er fullt mulig du må oppsøke flere healere før du finner en person som dyret er villig til å bli behandlet av. Om man utsetter et dyr for reiki-healing de ikke føler seg bekvem med, vil man kunne gjøre vondt verre. Husk, ingen kjenner dyret bedre enn du gjør, så stol på hva dyret forteller deg.

Hvordan foregår reiki-healing av et dyr?

Reiki-healing av et dyr bør alltid i den grad det er mulig gjennomføres hjemme hos dyret. Dyr av alle raser blir naturlig usikker og anspent når de oppsøker fremmede plasser. Ikke bare skal de beskytte seg selv, men hunder spesielt vil alltid gå i en posisjon hvor de skal beskytte sin eier også. Inviter healeren hjem til dyret og la dyret selv bestemme om det ønsker å bli behandlet. Det er viktig at healing skjer på dyrets premisser. Så snart dyret er avslappet og komfortabel med at healeren er tilstede i deres hjem, vil behandlingen kunne begynne. Avhengig av hva det er som plager dyret vil healeren plassere sine hender på det området som plager dyret, og overføre den nødvendige energien dyret ønsker å motta. Behandlingen tar fra 30 til 60 minutter, avhengig av hvor mye dyret trenger. Behandlingen er helt smertefri og man vil i de fleste tilfeller se om behandlingen har fungert innen 1-3 dager.

© 2021 Artofhealing-no | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.
Privacy Policy